Praat mee over Zorgzaam Samenwonen in Schiedam

zaterdag 18 maart 2023 14:00 t/m 16:00

Zorgzaam Samenwonen in Schiedam is een groep die graag collectief met anderen wil gaan wonen. Samen met verschillende leeftijden en huishoudsamenstelling om zo van betekenis te kunnen zijn voor elkaar en de buurt om eigen regie te kunnen houden. Waar duurzaamheid belangrijk is net als omkijken naar elkaar. De groep is in de opstartfase en wil graag andere geïnteresseerden bijpraten en horen.

Op 18 maart is er daarom een samenkomen georganiseerd in Schiedam west van 14 -16 uur om plannen, idee├źn, wensen uit te wisselen over hoe zorgzaam samenwonen met balans tussen privacy en samen eruit kan zien.  Alle leeftijden zijn van harte welkom!

Aanmelden is fijn en kan door een mail te sturen naar zorgzaamsamenwonenis@gmail.com. Ook kan hier het visiestuk worden aangevraagd met daarin de uitganspunten beschreven. Contactpersoon is Mirjam Veldhoven.