JACK&JOZEF in het theater
JACK&JOZEF in het theater (Foto: c) PodcastGemist.nl)

JACK&JOZEF staan met hun podcast in het Theater

vrijdag 24 maart 2023 20:00 tot 22:00

Het was eerst als grap bedoeld om te onderzoeken of het mogelijk was om een podcast in het theater te maken, zonder publiek. Maar met publiek is natuurlijk veel leuker, dus staan JACK&JOZEF op 24 maart 2023 voor het eerst in het theater, met de live podcast “van NIETS naar IETS”. Tijdens dit eenmalige event, kun je live zien hoe JACK&JOZEF een podcast maken.

Al ruim een jaar ontdekken JACK&JOZEF elke week op hun eigen en bijzondere wijze de nieuwe mogelijkheden van het podcasten. Ze bespreken de actuele gebeurtenissen of ze staan stil bij een thema. JACK&JOZEF zijn niet alleen te beluisteren op de gebruikelijke platforms zoals Spotify maar ze zijn ook te zien op YouTube.

Première  - vrijdag 24 maart 2023 - Aanvang 20:15 - Kleintheater Zwaan, Zwaansgat 15, Gouda.

Mis dit eenmalig event niet en bestel nu je kaarten via info@PodcastGemist.nl

Teksten : Jack de Prenter & Jozef Blans

Muziek  : Jason Shaw