Ontspanning in de Broekpolder
Ontspanning in de Broekpolder (Foto: Ada de Vette)

Vier de lente bosbad in de Broekpolder

zaterdag 25 maart 2023 14:00 t/m 17:00

Het wordt lente in de Broekpolder, en wat is er mooier om dat te vieren dan een bosbad te nemen? Op zaterdag 25 maart kan je kennis maken met de Japanse methode ‘shinrin yoku’ om helemaal tot rust te komen in de natuur. Drie uur lang je onderdompelen in de sferen van de natuur. Als je daar niet van tot rust komt?

Dit bosbad is een mini-avontuur waarin je even helemaal loskomt van je alledaagse beslommeringen. Ultieme ontspanning verzekerd. Een zwempak komt er niet aan te pas. Je gaat je met al je zintuigen onderdompelen in de natuur. En dat is super ontspannend.

Tel daar de theeceremonie en heerlijke versnaperingen bij op, en je snapt wel : dit is pure verwennerij. 

Bosbaden heeft veel gezondheidsvoordelen. De zintuigen worden ‘wakker gemaakt’ met de gerichte uitnodigingen die de deelnemers krijgen. Daardoor zal een diepe staat van ontspanning ontstaan. Deelnemers die slaapproblemen ervaren kunnen na een bosbad ervaren dat de nachtrust beter is. Deelnemers staan na het bosbad meer open voor de natuur dat zorgt voor meer openheid en ontspanning, ook in de periode na het bosbad. 

Er wordt trouwens niet gezwommen tijdens een bosbad. Het badpak kan dus thuis blijven. 

Deelnemers kunnen zich aanmelden door naar de website te gaan: https://agaatcoaching.nl/lente-bosbad-in-de-broekpolder/ of een mail te sturen aan ada@agaatcoaching.nl