Afbeelding
(Foto: Ada de Vette)

Vier de herfst met een bosbad

zaterdag 23 september 2023 14:00 tot 17:00

Op zaterdag 23 september leidt de herfstequinox de herfst in. Tijdens deze dag zijn de dag en de nacht even lang. Je kan op die dag ontsnappen aan de drukte van alledag door een bosbad te nemen in de prachtige Broekpolder.

Bosbaden is de Japanse manier van ontspannen in de natuur. Ada de Vette is gecertificeerd bosbadgids, en zij leidt je met haar uitnodigingen langs al je zintuigen en de mooiste paden in de Broekpolder. Je wordt je bewust van de natuur om je heen en je komt helemaal los van je dagelijkse beslommeringen.

Laat de kleuren van de vallende bladeren en de rustgevende geluiden van de natuur je zintuigen strelen terwijl je jezelf onderdompelt in een kalmerende en herstellende ervaring. 

Bosbaden is een manier om je overprikkelde brein te kalmeren en het ontspannende effect houdt vaak nog dagen of zelfs weken lang aan. 

Wat kun je verwachten?

- Een begeleid bosbad van drie uur door de schoonheid van de herfst

- Mindfulness-oefeningen om volledig in het moment op te gaan

- Kalmte en vernieuwing vinden in de natuurlijke wereld

- Mogelijkheid om gelijkgestemde individuen te ontmoeten

- Een theeceremonie met heerlijk versnaperingen

Grijp deze kans om jezelf onder te dompelen in de helende krachten van de natuur tijdens het herfstequinox bosbad. Reserveer snel je plek, want de beschikbaarheid is beperkt. Kom de magie van het seizoen ervaren en verbind je met de natuurlijke wereld om je heen. 

Voor meer informatie en het boeken van een plekje: www.agaatcoaching.nl/agenda-bosbaden