Schiedamse boeken- en platenmarkt
Schiedamse boeken- en platenmarkt (Foto: Boekhandel Louis Tinner)

Schiedamse boeken- en platenmarkt op za 13 april

zaterdag 13 april 2024 10:00 tot 17:00

Boekhandel Louis Tinner organiseert op zaterdag 13 april weer de Schiedamse boeken- en platenmarkt. Op het Land van Belofte in het centrum van Schiedam kun je rondstruinen langs kraampjes met tweedehands boeken, waaronder Nederlandse en buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips, thrillers, kunstboeken, biografie├źn, kookboeken, geschiedenisboeken, (streek)romans, boeken over de regio, enz. Qua vinyl kun je een uitgebreid aanbod verwachten in vele genres, van pop tot rock en van jazz tot classics. Zowel voor verzamelaars als voor koopjesjagers is er volop keuze. De boeken- en platenmarkt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis.