Aafke Wagenaar zal de Yoga begeleiden
Aafke Wagenaar zal de Yoga begeleiden (Foto: Marcus Wagenaar)

Yoga & Mindfulness dag in Schiedam

zondag 2 juni 2024 10:00 tot 17:00

Heb je ook zin in een dag waarin je even niks hoeft? Kom dan 2 juni 2024 naar Pakhuis Zweden in Schiedam voor een dag van ontspannen en ont-moeten. Met ruimte voor stilte, mindfulness en yoga gaan we met elkaar in een kleine groep op ontdekkingsreis. We maken voor- en na de zomer ruimte om de drukte van het dagelijkse leven achter ons te laten, en terug te gaan naar de basis in onszelf.

Wat gaan we doen

Gedurende de dag is er ruimte voor stilte. In een kleine groep gaan we oefeningen doen gebaseerd op verschillende Mindfulness- en Yoga technieken. Voor de oefeningen hoef je geen ervaring te hebben. 

Praktisch

Je bent welkom vanaf half tien. We beginnen om 10 uur en om 17 uur sluiten we samen de dag af. Je kunt zelf je lunch meenemen of in de pauze in de buurt wat kopen. Er zijn bakkers en supermarkten op loopafstand. De locatie is Pakhuis Zweden in Schiedam. Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station. Je kunt op loopafstand ook gratis parkeren.

Kosten

De kosten voor een losse dag zijn 65 euro. Boek je bij aanmelding gelijk voor twee dagen, dan betaal je 50 euro per dag.

De betaling is vooraf. Bij de prijs zit geen lunch inbegrepen, wel koffie en thee.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op: https://marcuswagenaar.nl/yoga-en-mindfulness-dag-schiedam/ of op 0638243871