Cultuur Borrelt weer in het Julianapark

Cultuur
Afbeelding
(Foto: )

Er kan worden gedanst, getwist, geshaket, geknald en genoten in het Julianapark. Cultuur Borrelt vindt voor de 66e keer plaats op zondagmiddag op 20 augustus. De aftrap is om 14.00 uur.

Dit keer opent het festival met Sunset Forest, een enthousiaste & ambitieuze band uit Vlaardingen. Er zijn pop en folk invloeden hoorbaar; een mix van The Lumineers, Kodaline en Mumford and Sons.
Sleezy Pete is een vooral in Amsterdam vermaarde band uit de jaren 60 (van de vorige eeuw). Zij spelen vanaf 15.00 uur. Langharige, werkschuwe, (inmiddels bejaarde?) vetkuiven met nog de echte Rock.
De afsluiter van de middag is Boom Boom Barber: Er kan worden gedanst, getwist, geshaket, geknald en genoten! Cultuur Borrelt is pas compleet als er ook kinderactiviteiten zijn: De kinderen gaan schminken met Sasha Zuidam die met de kinderen prachtige Banners maakt, er wordt geschilderd in Petit Montmartre met Annemarie van Ulden. Ze springen als altijd met het springkussen de gaten in de lucht.
Het tapasplankje van Kasteel van Zuydt ontbreekt ook nu niet. Wijning zorgt weer voor een mooi wijntje, bier en fris. Bijzonder deze Cultuur Borrelt is dat de samenwerking met Matrice uitvaartbegeleiding weer is opgepakt. Matrice stelt tijdens de het festival haar toiletten ter beschikking en dat betekent een het begin van een mooie nieuwe samenwerking. Cultuur Borrelt wordt al 17 jaar volledig opgebouwd met de hulp van vrijwilligers en afgebouwd met de hulp van het publiek.

Alle verdere informatie is te vinden op facebook.com/cultuurborrelt.

Afbeelding
Afbeelding