Laat jouw liefdesverklaring achter in Theater aan de Schie

Cultuur
Concert van Metropole Orkest & SOHN.
Concert van Metropole Orkest & SOHN. (Foto: PR)

Februari is de maand van de liefde! Laat je hart spreken en hang jouw hartenwens op in de liefdesboom in Theater aan de Schie en maak kans op vrijkaarten voor het prachtige concert van Metropole Orkest & SOHN op Valentijnsdag, woensdag 14 februari, in Theater aan de Schie.

Vanaf woensdag 31 januari is het mogelijk om jouw hartenwens in te leveren bij Theater aan de Schie. Bij de balie van de theaterkassa en in het theater liggen kaartjes waar de liefdesverklaringen opgeschreven kunnen worden. Alle harten worden opgehangen in de liefdesboom. Laat het theater weten wie jouw Valentijn is én waarom. De twee leukste liefdesverklaringen winnen twee vrijkaarten voor het concert van Metropole Orkest & SOHN op Valentijnsdag in Theater aan de Schie. Zaterdag 10 februari kiest het theater de winnaars uit.

Over Metropole Orkest & SOHN

Metropole Orkest & SOHN bundelen na de release van hun live-album in 2020 opnieuw de krachten en komen met een betoverend concert naar het theater. Het prachtige stemgeluid en de live-elektronica van de Britse songwriter/producer en de grootse en orkestrale sound van het toonaangevende pop- en jazzorkest zijn een match made in heaven. De setlist van het concert bevat nummers van SOHN’s nieuwste album Trust en favorieten van zijn eerdere albums Rennen en Tremors.
Deze voorstelling is één van de zilveren jubileumvoorstellingen van Theater aan de Schie. De bezoeker wordt ontvangen met een drankje, de foyer is feestelijk ingericht en met livemuziek van CATALIJNE in de foyer. Kleding met een Touch of Silver & love wordt deze avond gewaardeerd.
Metropole Orkest & SOHN is op Valentijnsdag, woensdag 14 februari, om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. Toegang is € 29,00 per persoon. Kaarten zijn te reserveren via theateraandeschie.nl.