Saturday Night Fever volgend seizoen in Schiedam

Cultuur
Buddy Vedder en Esmee Dekker in de hoofdrollen van de voorstelling Saturday Night Fever.
Buddy Vedder en Esmee Dekker in de hoofdrollen van de voorstelling Saturday Night Fever. (Foto: PR)

Er komt iets leuks aan in theaterseizoen 2024-2025. Theater aan de Schie kondigt de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen aan; Saturday Night Fever! Onder andere Buddy Vedder en Esmee Dekker schitteren in deze swingende discomusical.

Woensdag 19 en donderdag 20 maart is Saturday Night Fever te zien in Theater aan de Schie. Kaartverkoop via Theateraandeschie.nl

Over Saturday Night Fever

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen.
Met een verrassende vormgeving, een nieuwe vertaling en diverse wereldhits in zowel Nederlands als Engels gespeeld door een live band is woensdag 19 en donderdag 20 maart 2025 om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. Toegang vanaf € 54,00 per persoon. Kaarten zijn te koop via theateraandeschie.nl.