Week vol voorstellingen in theater aan de Schie

Cultuur
Scenefoto Met Mees Kees op kamp.
Scenefoto Met Mees Kees op kamp. (Foto: Annemieke van der Togt)

Er komt weer een week vol voorstellingen aan in Schiedam. De vriendinnencomedy met Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie is een komische en herkenbare voorstelling over drie vriendinnen tijdens hun klimtocht in de Schotse Hooglanden.

Op woensdag 28 februari is TOP vrouwen te zien in Theater aan de Schie. Donny Ronny (die eerder bekend was onder de naam Stefano Keizers) komt samen met zijn BN’ers vrienden naar Schiedam op zaterdag 2 maart. Hij neemt Alma Mathijsen, Kyra Bououargane, Bibi Roos en Henry van Loon mee naar Theater aan de Schie voor de voorstelling BOSSEN.

Voor de kleinere theaterbezoekers is er ook veel te beleven in het Theater. Zo kan je mee op kamp met Mees Kees, de leukste meester van ons land, tijdens de musical (8+) op vrijdag 1 maart in Theater aan de Schie. Op zaterdag 2 maart is het Wennekerpand omgetoverd tot een waar peuterparadijs voor het Peuterfestival met het thema Dieren in de tuin. In het Grand Café kan er gespeeld worden in het thematische Peuterparadijs en in de theaterzaal zijn de voorstellingen Coco kan het! En Dikke Dik en ik te zien.