Concert Tussen Maas & Schie

Cultuur
Afbeelding
(Foto’s: PR Sint Radboud)

Tussen Maas & Schie: Maassluise Harmonie en Sint Radboud in Concert Zaterdag 2 maart 2024 - De Grote Kerk in Schiedam - Aanvang 20:00 uur

Beleef een onvergetelijke muzikale avond in de prachtige setting van De Grote Kerk in Schiedam, waar de Maassluise Harmonie onder leiding van Sebastiaan Hettema en Muziekvereniging Sint Radboud onder leiding van Bastiaan Uijl samenkomen voor een uniek concert. Dit bijzondere evenement, getiteld “Tussen Maas & Schie”, belooft een avond te worden waar muziek, cultuur en geschiedenis samensmelten in een harmonische ontmoeting tussen twee gerenommeerde orkesten uit Maassluis en Schiedam.

Laat je meeslepen door de diverse klanken van zowel klassieke als moderne composities. De Maassluise Harmonie zal stukken ten gehore brengen zoals ‘Choralia’ van Bert Appermont en ‘De Vissers van Maassluis’ van Peter Habraken, terwijl Muziekvereniging Sint Radboud werken zal uitvoeren als ‘Elsa’s Procession to the Cathedral’ van Richard Wagner en ‘La Fanciulla del West’ van Giacomo Puccini, gearrangeerd door J. de Meij. Deze avond is een ode aan de rijke culturele verbondenheid tussen de steden Maassluis en Schiedam, gelegen aan de oevers van Maas en Schie.

Kaarten voor ‘Tussen Maas & Schie’ zijn beschikbaar voor slechts €12,50 op www.sintradboud.nl. Reserveer uw plaatsen en we zien u graag op 2 maart in De Grote Kerk in Schiedam voor een onvergetelijk concert.

Afbeelding
Afbeelding