MosselFeest in Schiedam bij Eurobrouwers

Nieuws
Liefhebbers van mosselen kunnen bij Eurobrouwers reserveren voor een Mosselfeest.
Liefhebbers van mosselen kunnen bij Eurobrouwers reserveren voor een Mosselfeest. (Foto: PR)

Op zaterdag 23 september zal Eurobrouwers tijdens de jaarlijkse Schiedamse brandersfeesten de eerste Nationale Moulade organiseren. Deze gebeurtenis markeert de Schiedamse kennismaking met het oorspronkelijk Noord-Franse mosselfeest, dat dit jaar een Nederlandse draai krijgt.

Het belooft een culinair avontuur te worden, met mosselen bereid boven een open vuur en geserveerd met Franse frites en een unieke twist die de smaakpapillen zal prikkelen.
De organisatie hoopt dat het Mosselfeest de sfeer zal hebben van een dorpsfeest. Na het diner aan lange tafels is er gelegenheid om te dansen op livemuziek en te genieten van een avond vol plezier. Voor de jongste feestgangers is er een speciale kindertafel waar frietjes, worstjes en ijs worden geserveerd.
Het Eurobrouwers Mosselfeest biedt diverse menu-opties om aan de smaakvoorkeuren van alle bezoekers te voldoen, inclusief vegetarische en BBQ-menu’s. Het dessert en een borrelhapje zijn inbegrepen in de prijs, terwijl drankjes apart worden afgerekend. Ongeacht het weer wordt het evenement gehouden op het terrein van de glasfabriek, met een overdekte optie voor minder gunstige weersomstandigheden.
Eurobrouwers, gevestigd in Schiedam, is een bierbrouwerij en restaurant die gerechten serveert uit de Midden-Europese en Oost-Europese keuken, naast hun eigen bieren. Hun passie voor bier, gastronomie en culinaire creativiteit heeft hen geleid tot het organiseren van evenementen zoals het Eurobrouwers Mosselfeest op 23 september. Het Nationale Moulade Mosselfeest bij Eurobrouwers belooft een culinaire en sociale ervaring te bieden voor mosselliefhebbers. Reserveer 23 september in je agenda. Voor meer informatie kijk op
https://www.eurobrouwers.eu.