Ouder- en kinderyoga met Yogabeertjes

Nieuws
De matten en oortjes van Yogabeertjes liggen klaar
De matten en oortjes van Yogabeertjes liggen klaar (Foto: Chelsea)

Bij voldoende deelname start Ontmoetingscentrum de Werf binnenkort met ouder- en kind yoga: Yogabeertjes. De lessen zullen iedere eerste woensdag van de maand van 16:00 tot 17:00 uur worden gegeven aan Kerkweg 46C, Schiedam. De kosten bedragen € 10,00 per les.

Door Kathy Huitema

De yogales wordt gegeven door Chelsea. Het leuke hiervan is van dat je als ouder, verzorger, opa of oma met het kind in de leeftijd van twee tot acht jaar mee kan doen. Yogabeertjes zorgt voor de yogamatten en oortjes. Speciale kleding is niet nodig. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een glimlach. De groep bestaat uit minimaal zes, maximaal vijftien kinderen.

Betekenis yoga

Het woord yoga betekent ‘verbinden’. Het is jezelf verbinden met lichamelijke, geestelijke, mentale en spirituele elementen van het leven. Er zijn veel verschillende vormen van yoga en iedereen interpreteert het op zijn eigen manier. Bij Yogabeertjes gaat yoga vooral om bewegen, ontdekken en plezier hebben. Kinderen zitten vol energie en houden van bewegen. Met Yogabeertjes ontdekken ze de kracht van yoga spelenderwijs. Het is een fijne manier voor kinderen om te bewegen, hun zintuigen te gebruiken, hun eigen ik te ontdekken en te ontspannen.

Interesse? Meer informatie of aanmelden bij info@yogabeertjes.nl