Nieuwbouwdag toont nieuwbouwwoning voor elke beurs en levensfase

Nieuws
Op de foto op het terrein van De Glasfabriek, waar een nieuwe wijk met zo’n 700 woningen komt: wethouder Bouwen en Wonen Antoinette Laan (tweede van links), op de voorgrond Adviseur Wonen en Mobiliteit Dan Pham, naast de wethouder woningbouwregisseur Alexander Keizer, Senior Beleidsadviseur Wonen Ilze Tas en Beleidsadviseur Wonen Ismail Haji-Ali.
Op de foto op het terrein van De Glasfabriek, waar een nieuwe wijk met zo’n 700 woningen komt: wethouder Bouwen en Wonen Antoinette Laan (tweede van links), op de voorgrond Adviseur Wonen en Mobiliteit Dan Pham, naast de wethouder woningbouwregisseur Alexander Keizer, Senior Beleidsadviseur Wonen Ilze Tas en Beleidsadviseur Wonen Ismail Haji-Ali. (Foto: Jan van der Ploeg)

In Schiedam worden tot 2030 zo’n 7.000 nieuwe woningen gebouwd, waarvan 1.000 ter vervanging van verouderde woningen. Nieuwsgierige woningzoekenden melden zich daarom aan via de website www.nieuwbouwdagschiedam.nl voor de Nieuwbouwdag 2023.

Op zaterdag 7 oktober presenteren 21 standhouders de plannen voor bouwprojecten op korte en langere termijn in de Havenkerk aan de Lange Haven 72 in Schiedam.

beLEEF Schiedam

Wethouder Antoinette Laan van o.a. Bouwen en Wonen opent de Nieuwbouwdag Schiedam om 10.00 uur: “Het is elk jaar weer een feest om alle bouwplannen op deze wijze te kunnen laten zien. Dit jaar alweer voor de achtste maal. Vorig jaar mochten we zo’n 1600 bezoekers verwelkomen! Ik ben blij dat we woningzoekenden met het aanbod in onze stad kunnen laten kennismaken. En laten zien dat we in Schiedam voor elke beurs en voor elke levensfase woningen bouwen. Ik ben trots op de mooie mix van koopwoningen en huurwoningen die Schiedam biedt. Gelukkig worden we bij onze plannen ook gesteund door het Rijk, waardoor we wijken als Nieuwland en Oost in de komende jaren kunnen verduurzamen.”

Aanmelden entreetijd

De projectontwikkelaars, makelaars, Servicepunt Woningverbetering, financieel adviseurs, de gemeente Schiedam en Schiedam Partners willen op de Nieuwbouwdag Schiedam 2023 iedereen alle ruimte en tijd geven voor het beantwoorden van vragen. Meld je daarom aan voor een entreetijd tussen 10.00 en 12.00 uur, tussen 12.00 en 14.00 uur of tussen 14.00 en 16.00 uur. Aanmelden kan via de website nieuwbouwdagschiedam.nl. Iedereen mag na binnenkomst zo lang blijven als gewenst.

Vouwkaart en film

Bezoekers krijgen bij de entree een gratis tasje met een vouwkaart waarop alle projecten staan en links naar de betreffende projectwebsites. Deze vouwkaart kun je later ook gratis ophalen bij het i-Punt in De Waag aan de Lange Kerkstraat 39.
Voor de redactie:

Afbeelding