De showroom van ’t Meubeltje.
De showroom van ’t Meubeltje. (Foto: Evert Ruis)

’t Meubeltje nu ook in Roosendaal

Partnerbijdrage

’t Meubeltje nu ook in Roosendaal

Meubelreparatie ‘t Meubeltje heeft onlangs een nieuw filiaal geopend in Roosendaal. Het team van ambachtsmannen voorziet klanten al enkele jaren van meubels die zo goed als nieuw zijn en geeft erfstukken en meubels van emotionele waarde een tweede leven. 

Eigenaar Willem vertelt: “Wij zijn een echt ambachtsbedrijf en gaan voor kwaliteit en service. Men kan bij ons terecht voor het laten repareren, opvullen, lijmen, restaureren, stofferen en reinigen van diverse meubels. Ook deelstoffering is goed mogelijk.”

Erfstukken

Willem kreeg het meubel restaureren en stofferen met de paplepel ingegoten van zijn grootvader. “Van kleins af aan ben ik opgegroeid met dit werk. Ik vind het prachtig om te doen en om klanten weer blij te maken met hun meubels die op deze manier een tweede leven krijgen. Meubels van kwaliteit en van emotionele waarde-bijvoorbeeld een erfstuk- doe je niet zomaar weg, zeker niet als je ze weer als nieuw kunt krijgen en terug gebracht in de originele staat. Bovendien is het nog heel duurzaam ook.”

Uitbreiding

“Onze hoofdvestiging zit in Volendam en van hieruit opereren we door heel Nederland. Echter zagen we onze kans uit te breiden en die hebben we met beide handen aan gegrepen. We zijn nu ook in Roosendaal te vinden met een werkplaats en dit filiaal wordt later nog uitgebreid met een showroom. Zo kunnen we onze klanten vanuit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Zeeland en Brabant nog beter en sneller van dienst zijn. In onze showrooms kan men terecht voor advies. Momenteel staat onze baliemedewerker Jitske de klanten te woord maar we zijn nog op zoek naar een collega voor Jitske, voor op vrijdag en zaterdag in Volendam”, aldus Willem.

Afspraak maken

‘t Meubeltje kunt u vrijblijvend benaderen als u zit met vragen over restauratie van uw erfstukken en/of meubels. “Er is nog ruimte in onze agenda voor de feestdagen. Maak nu vrijblijvend een afspraak, 55-plussers ontvangen een korting, en dan kunt u er weer netjes bij zitten voor de feestdagen!”

Meer informatie? 

Kijk op website www.tmeubeltje.nl of mail naar info@tMeubeltje.nl. ‘t Meubeltje, Bredaseweg 81p, Roosendaal. Tel: 06-82853571

Afbeelding
Gezondheidscoach in bibliotheek Algemeen 1 dec, 07:23
Afbeelding
5 maanden cel geëist tegen Schiedammer voor Coolsingel-rellen Politie 30 nov, 21:08
Afbeelding
‘Schiedammers helpen Schiedammers’ Algemeen 30 nov, 14:23
Afbeelding
Een afvalwaterzuivering is net een wasstraat Partnerbijdrage 30 nov, 12:38
Afbeelding
Op de Schiedamse MakersMarkt koop je iets échts direct bij de maker Algemeen 30 nov, 12:34
Afbeelding
In Memoriam: Nel Bootsman, heldin van Nieuwland Algemeen 30 nov, 10:01
Afbeelding
Het Schiedam van Kor Kegel: Bescherm de driehoek-Joppelaan! Algemeen 30 nov, 08:23
Afbeelding
Ballet- en Dansstudio zet zich in voor de Voedselbank Algemeen 29 nov, 14:52
Afbeelding
Shantykoor Stuurloos wint Shantyfestival Algemeen 29 nov, 10:32
Afbeelding
HBSS op zondag nu al verleden tijd Sport 29 nov, 07:58
Afbeelding
KethelSpaland ‘knokt’ zich naar winst Sport 28 nov, 14:23
Afbeelding
Transporttarief Stedin in 2023 tien euro per maand duurder Algemeen 28 nov, 13:05
Afbeelding
Kort sportnieuws uit Schiedam Sport 28 nov, 12:53