Tip van Intratuin: haal je kerstboom nu al in huis nu het nog rustig is in onze winkel.
Tip van Intratuin: haal je kerstboom nu al in huis nu het nog rustig is in onze winkel. (Foto: PR)

Haal de natuur in huis met kerst en ga voor een echte dennenboom of spar

Partnerbijdrage

Zodra de dagen korter worden en de feestdagen dichterbij komen, staan we allemaal te popelen om ons huis sfeervol te versieren. De kerstdecoratie komt van zolder en we gaan op zoek naar een mooie kerstboom.

En deze hebben wij al binnen, ze staan al massaal uitgestald voor je in onze winkel. Wat ons betreft gaat er niets boven een echte Kerstboom. Dat nostalgische kerstgevoel en die heerlijke dennengeur. We hebben de Kerstbomen dit jaar met kluit of gezaagd. De keuze is aan jou! Maak er een gezellig uitje van met het gezin en koop je mooiste Kerstboom bij Intratuin Rhoon.’
Een kerstboom is van oorsprong een dennenboom met versiering. Welke boom jij kiest als kerstboom is persoonlijk, ga je voor groot en vol of ben je op zoek naar een kleinere versie. De traditionele kerstboomsoorten hebben elk hun eigen specifieke kenmerken. Een van de belangrijkste overwegingen waarom je een kerstboom koopt, is hoe hij eruitziet.

De geur en vorm van een echte kerstboom

Dit jaar hebben wij de keuze uit de volgende kerstbomen;

Nordmann

Dé bestseller! Deze prachtige volle kerstboom met donkergroene, glanzende naalden, prikken niet. Feit is dat deze boom weinig last heeft van naalduitval. Heb je snel last van allergieën? Bij de Nordmann zul je minder tot geen allergische reacties ontwikkelen!

Dwergspar

(Picea Glauca Conica) Een heerlijke geurende boom welke in pot of mand gezet kan worden. Ze hebben een kluit en laten zich daardoor ook na de feestdagen makkelijk terug inplanten in de volle grond.

Fijnspar of Servische spar

Deze traditionele kerstbomen verspreiden een heerlijke dennengeur. Het nadeel van deze bomen is dat de (enigszins prikkende) naalden sneller uitvallen. Voordeel van een Servische spar is dat hij bekend staat om zijn slanke vorm.

Blauwspar

Deze schitterende kerstboomsoort met blauwgrijze gloed én een heerlijke dennengeur staat zeker in de Top-3. De vorm van de blauwspar is piramide-achtig met takken die mooie etages vormen. Ideaal bij het versieren! Nadeel zijn de prikkende naalden.

Type kerstboom

Wil je een boom die niet uitvalt dan moet je kiezen voor bijvoorbeeld een Nordman boom. Deze echte Noorse boom staat garant voor een goede kwaliteit en laat zeer weinig naalden los. Daarbij kan je jezelf ook afvragen of je maar één seizoen gebruik wilt maken van jouw kerstboom of dat je er meerdere seizoenen gebruik van wilt maken.

TIP!

Haal je kerstboom nu al in huis nu het nog rustig is in onze winkel. Een kerstboom kun je nog even in je tuin bewaren totdat hij opgetuigd wordt. Let er dan wel op dat je de kerstboom rechtop zet, bijvoorbeeld tegen een hek of muur. Bij Intratuin Rhoon pakken we je echte kerstboom gratis in, met een net, zodat deze gemakkelijk te vervoeren is. Kom langs voor jouw echte kerstboom en haal de natuur in huis deze kerst.

Zodra de dagen korter worden en de feestdagen dichterbij komen, staan we allemaal te popelen om ons huis sfeervol te versieren.
Bij Intratuin is er dit jaar weer een ruimte keuze uit verschillende kerstbomen.
Afbeelding
Gezondheidscoach in bibliotheek Algemeen 1 dec, 07:23
Afbeelding
5 maanden cel geëist tegen Schiedammer voor Coolsingel-rellen Politie 30 nov, 21:08
Afbeelding
‘Schiedammers helpen Schiedammers’ Algemeen 30 nov, 14:23
Afbeelding
Een afvalwaterzuivering is net een wasstraat Partnerbijdrage 30 nov, 12:38
Afbeelding
Op de Schiedamse MakersMarkt koop je iets échts direct bij de maker Algemeen 30 nov, 12:34
Afbeelding
In Memoriam: Nel Bootsman, heldin van Nieuwland Algemeen 30 nov, 10:01
Afbeelding
Het Schiedam van Kor Kegel: Bescherm de driehoek-Joppelaan! Algemeen 30 nov, 08:23
Afbeelding
Ballet- en Dansstudio zet zich in voor de Voedselbank Algemeen 29 nov, 14:52
Afbeelding
Shantykoor Stuurloos wint Shantyfestival Algemeen 29 nov, 10:32
Afbeelding
HBSS op zondag nu al verleden tijd Sport 29 nov, 07:58
Afbeelding
KethelSpaland ‘knokt’ zich naar winst Sport 28 nov, 14:23
Afbeelding
Transporttarief Stedin in 2023 tien euro per maand duurder Algemeen 28 nov, 13:05
Afbeelding
Kort sportnieuws uit Schiedam Sport 28 nov, 12:53