Feest! Heropening Pearle Opticiens

Partnerbijdrage
Pearle Opticiens in Schiedam is heropend.
Pearle Opticiens in Schiedam is heropend. (Foto: PR)

Op donderdag 8 december heeft Pearle Opticiens Schiedam feestelijk haar deuren heropend. Het Pearle team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel!

“De verbouwde winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, we zijn dan ook supertrots dat we in Schiedam deze mooie Pearle winkel hebben”, vertelt Luizinho Ignatia, bedrijfsleider van deze winkel. “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. We verwelkomen je graag in de vernieuwde winkel!” Toch is niet alles nieuw, de winkel is al jaren een begrip in Schiedam en alles draait om goede service en deskundig advies. “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing.”

Openingsactie: 10 dagen het montuur voor €10

Profiteer nu van de aantrekkelijke openingsactie: je krijgt 10 dagen lang het montuur voor maar €10*! Kom langs of maak een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. De winkel is gelegen aan de Nieuwe Passage 31 te Schiedam en is van maandag t/m zaterdag geopend. *Deze actie is uitsluitend geldig bij Pearle Opticiens Schiedam van 8 t/m 18 december 2022 en uitsluitend in combinatie met glaspakket Goud of hoger.
Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle. Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs.