Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor vakmensen in de wereld van scheepvaart, logistiek, transport, de haven en procestechniek.
Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor vakmensen in de wereld van scheepvaart, logistiek, transport, de haven en procestechniek. (Foto: S.Morel)

Machtig mooie opleidingen

Partnerbijdrage

Ben je op zoek naar een vervolgopleiding? Maar wil je iets anders dan anders, stoer en echt. Waar alles groot wordt aangepakt: met megaschepen en magazijnen, grote vrachtwagens en vliegtuigen.

Maar waar ook uitdagende planningen worden gemaakt en internationale zakelijke deals worden gesloten. Prachtige en indrukwekkende werelden die de basis vormen voor het succes van Nederland als handelsland. Waar je straks een dijk van een baan vindt, met een goed salaris.
Het STC is al meer dan 30 jaar de grootste opleider in Nederland voor vakmensen in de wereld van scheepvaart, logistiek, transport, de haven en procestechniek. Hier word je opgeleid voor machtig mooie beroepen.

Leren door te doen

We geloven bij het STC dat je het beste leert door te doen. Daarom hebben we eigen opleidingsschepen, een oefenfabriek en het grootste simulatorenpark van Europa waar je veilig vaardigheden kunt aanleren. Als je de theorie begrijpt, ga je oefenen in de praktijk. Onze vestigingen liggen midden in het werkveld tussen de bedrijven waar je stage gaat lopen of aan het werk gaat later. De meeste van onze docenten komen ook uit de praktijk en kunnen uit eigen ervaring vertellen hoe het is om door het Suezkanaal te varen, een groot magazijn te managen of een schip te beladen met duizenden containers.

Wat word ik straks?

Wij leiden kapiteins op voor de zeevaart, binnenvaart, visserij of waterbouw, maar ook technisch specialisten waarmee ze samen het schip naar de bestemming brengen. Procesoperators en onderhoudstechnici, die samen complexe installaties als waterzuiveringen en windparken draaiend houden. Medewerkers en teamleiders van magazijnen, warehouses en de haven, die samen de bezorging van duizenden pakketten snel en veilig regelen. Supervisors die dit proces aansturen en zorgen dat er geld wordt verdiend. Maar ook commerciële onderhandelaars, die wereldwijde transportcontracten afsluiten.

Stuk voor stuk vakmensen die dag in dag uit aan de slag gaan. Vanuit hun kantoor, vrachtwagen, schip, trein, magazijn of installatie. Om samen een machtig mooie wereld in beweging te brengen én te houden. Wil jij dat ook? Kom aan boord bij STC mbo college. Meer informatie vind je op: www.stc.nl/mbo.

Afbeelding
Digitaal contact voor patiënten Franciscus makkelijker Algemeen 26 jan, 10:10
Afbeelding
In memoriam: Ruud Pillard, aimabele cultuurbaas Algemeen 26 jan, 08:53
Afbeelding
GroenLinks wil niet nog meer vakantiehuizen in Vlietland Politiek 25 jan, 22:49
Afbeelding
Na verbouwing Meer Optiek: collectie doet eer aan de winkel – en andersom Algemeen 25 jan, 15:15
Afbeelding
PvdD Zuid-Holland wil meer natuur en minder glastuinbouw voor sierteelt Politiek 25 jan, 15:02
Afbeelding
Nieuwe vogelkijkwand aan Poldervaart Algemeen 25 jan, 14:23
Afbeelding
Schiedam heeft een eigen Gouden Boekje Algemeen 25 jan, 13:39
Afbeelding
Bekende kinderboekenschrijvers bezoeken Schiedamse scholen Algemeen 25 jan, 12:34
Afbeelding
Gondelvaart Schiedam: Nieuwe expositie met lezing Algemeen 25 jan, 12:14
Afbeelding
Geen betaald parkeren in Schiedam-West Algemeen 25 jan, 11:28
Afbeelding
Laat u informeren over Rotterdam The Hague Airport Algemeen 25 jan, 10:09
Afbeelding
In Memoriam: Piet van der Ploeg kwam op voor de Groenoorders Algemeen 25 jan, 08:53
Afbeelding
Het Schiedam van Kor Kegel: Gezond eten kan goedkoper zijn Algemeen 24 jan, 15:51