Jett Rebel eert zijn helden

Uit
Jett Rebel komt naar Schiedam.
Jett Rebel komt naar Schiedam. (Foto: PR)

Jett Rebel brengt een ode aan een halve eeuwpopmuziek. Op vrijdag 14 april is hij te zien in het Wennekerpand in Schiedam.

Niet verwacht maar toch gekregen en wel op veler verzoek: Jett Rebel eert zijn helden. Deze avond wordt een ode aan ruim een halve eeuw popmuziek. Demuzikale alleskunner zal een keur aan bekende (en minder bekende) classics de revuelaten passeren. Toegang is € 28,00 per persoon. Kaarten via theateraandeschie.nl.

Welke helden van Jett Rebel aan bod zullen komen tijdens zijn nieuwe theatervoorstelling? Te veel om op te noemen en daarom zal geen enkele avond hetzelfde zijn maar men weet… als Jett Rebel zijn helden eert op het podium, dan zijn kippenvel-momenten in de zaal nooit ver weg!

Zanger

Jett Rebel (Jelte Tuinstra) is een Nederlandse zanger, componist, multi-instrumentalist enproducer. In recordtijd veroverde hij Nederland. Hij won een Edison als Beste Nieuwkomer,speelde op Lowlands en Pinkpop en verkocht moeiteloos AFAS Live uit. Uitbundig, energiek,onvoorspelbaar.
Jett Rebel Eert zijn helden is vrijdag 14 april om 20.15 uur te zien in het Wennekerpand. De toegang bedraagt € 28,00 per persoon. Kaartverkoop gebeurt via de website theateraandeschie.nl.