Greenpack- en Bekopak-directeur John van de Belt overleden

Zakelijk
John van de Belt werd 53 jaar. Zijn overlijden kwam onverwacht.
John van de Belt werd 53 jaar. Zijn overlijden kwam onverwacht. (Foto: PR)

De Westlandse bedrijven Greenpack en Bekopak staan met een in memoriam stil bij het overlijden van hun directeur, John van de Belt. Hij is op 29 november op 53-jarige leeftijd overleden.

Greenpack, dat in 2000 is opgericht door een aantal grote tomatentelers, is het grootste verpakkingsbedrijf van West-Europa. Bekopak is sinds 2002 leverancier van dunwandige thermogevormde verpakkingen en is BRC gecertificeerd. Bekopak levert in de food-sector.

Rust op werkvloer

John was een groot fan van Sparta en gaf in een interview met Sparta Rotterdam aan: “We steken heel veel energie in de rust van de mensen. Dat doe je door mensen goed te begeleiden. Zo krijgen de nieuwe mensen die komen altijd een vaste buddy toegewezen. We nemen nieuwe medewerkers volledig mee in onze werkcultuur en creëeren hierdoor rust op de werkvloer. We krijgen vaak positieve feedback over de medewerkers, dat ze weten waar ze over praten en heel erg enthousiast zijn.’’

In memoriam

In het memoriam in Nieuwsblad Westland, dat geschreven is namens Jordan, management en alle medewerkers van Greenpack en Bekopak, staat: “Vanaf de start van Greenpack heeft John bijgedragen aan de groei van ons bedrijf. John stond voor iedereen klaar en kon met iedereen door een deur. Met een lach op zijn gezicht en een vrolijke grap bracht hij zijn positiviteit over naar anderen. Vol energie stond hij in het leven en wist hij ons te motiveren. In herinnering zal hij voortleven als een vriendelijk en sociaal mens met het hart op de juiste plek. De vele fijne herinneringen zullen wij voor altijd koesteren. Voorgoed uit ons midden, maar niet uit ons hart.”

Andere reacties

Ook de bedrijven AgroCare Growers, CombiVliet, Royalpride en Lans reageren op John van de Belts overlijden.

“John, we hadden je graag langer in ons midden gehad, maar moeten helaas nu al afscheid van je nemen. Dat is moeilijk te bevatten,” schrijft AgroCare Growers onder meer. 

“Plotseling ben je daar en niet meer hier,” benadrukt ook CombiVliet de onverwachtheid van het verlies. “Ongevraagd moeten we verder zonder jou. Zien we je nooit meer. Ongelofelijk... We beseffen maar weer dat we het leven niet in eigen hand hebben.”

Royalpride geeft aan John van de Belts lach, enthousiasme en vriendelijkheid erg te gaan missen. Lans wijst op het ongelofelijk grote gat dat hij achterlaat.