Bestuur van Sintvoorieder1 weer voltallig met nieuwe leden aan boord

Zakelijk
V.l.n.r.: Angelique Werner (strategische partnerships), Stefan van der Veer (penningmeester), Karen Lampe (voorzitter), Astrid Zuidinga (juridisch en HR), Helewise Hentzen (secretaris), Jacqueline van Halem (intermediairs en logistiek).
V.l.n.r.: Angelique Werner (strategische partnerships), Stefan van der Veer (penningmeester), Karen Lampe (voorzitter), Astrid Zuidinga (juridisch en HR), Helewise Hentzen (secretaris), Jacqueline van Halem (intermediairs en logistiek). (Foto: PR)

Het bestuur van Sintvoorieder1 heeft de laatste ontbrekende puzzelstukjes gevonden, waardoor het nu weer compleet is om de missie van de stichting voort te zetten. Na een aantal openstaande vacatures zijn er nieuwe bestuursleden aan boord gekomen. Het bestuur bestaat nu uit Angelique Werner, Stefan van der Veer, Karen Lampe, Astrid Zuidinga, Helewise Hentzen en Jacqueline van Halem.

Karen Lampe neemt de positie van voorzitter in, terwijl Stefan van der Veer de rol van penningmeester op zich neemt. Angelique Werner zal zich richten op strategische partnerships, terwijl Astrid Zuidinga verantwoordelijk zal zijn voor juridische zaken en HR. Helewise Hentzen zal de functie van secretaris vervullen, terwijl Jacqueline van Halem zich zal bezighouden met intermediairs en logistiek.

De voltallige samenstelling van het bestuur is van cruciaal belang voor Sintvoorieder1, aangezien de stichting groeit in zowel het aantal cadeaus, partners als vrijwilligers. Met een gedreven bestuur en een heldere visie zet Sintvoorieder1 zich in om duizenden kinderen in (verborgen) armoede een lichtpuntje te bieden tijdens het Sinterklaasfeest.

Onvergetelijke Sinterklaas

De principes en kernwaarden van Sintvoorieder1, waaronder het opereren vanuit het hart, het streven naar sociale impact en het belang van samenwerking, blijven de leidraad voor het werk van de stichting. Met een gestructureerd proces van het inzamelen en verspreiden van cadeaus, streeft Sintvoorieder1 ernaar om ieder kind een onvergetelijke Sinterklaas te bezorgen, ongeacht hun achtergrond.