Seniorenweek gemeente Stede Broec

Algemeen
Senioren bingo.
Senioren bingo. (Foto: Monkey Business Images)

STEDE BROEC - Wederom organiseert de seniorenraad van Stede Broec dit jaar een seniorenweek voor alle senioren in de gemeente Stede Broec. Deze seniorenweek zal van start gaan op dinsdag 5 april en loopt tot en met zondag 10 april. Hieronder volgt een klein overzicht van het weekprogramma. Bekijk voor meer informatie op www.seniorenraad.nl

De seniorenweek gaat van start op 5 april met een lunch in dorpshuis de Stek, Grootebroek. De aanvang is om 12:30 uur, waarnaar er aansluitend een bingo wordt gehouden. Zie voor kaartverkoop de website. Hiervoor geld, vol is vol!

6 april

Op woensdag 6 april vindt er een excursie plaats naar Voedselbos de Haling in Bovenkarspel. Deze excursie zal onder leiding zijn van een gids van het IVN. Aanvang is om 14:00 uur en aanmelden is verplicht!

7 april

Op donderdag 7 april geeft het Rode Kruis in de Wurf een informatiemiddag over veiligheid in en om uw huis, aangezien thuis de meeste ongelukken gebeuren. Aanvang hiervoor is 14:00 uur.

8 april

Op vrijdag 8 april vertelt mevrouw Gorter over haar hoedenverzameling. Wellicht kunt u hier zelfs een hoedje passen. Deze middag is ook in de Wurf. Aanvang om 14:00 uur.

10 april

Op zondag 10 april sluit de seniorenweek af met Anna en Irma die ‘helden’ spelen. Ze doen grappige sketches en prachtige luisterliedjes van onder meer de Eagles, the Beatles en de Bee Gees. De aanvang is om 14:00 uur in het verenigingsgebouw.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda