Het nieuwe seizoen barst los in Het Park in Hoorn

Algemeen
Schouwburg Het Park barst los met kaartverkoop van voorstellingen garant staan voor een heerlijke avond uit.
Schouwburg Het Park barst los met kaartverkoop van voorstellingen garant staan voor een heerlijke avond uit. Foto: aangeleverd

HOORN - Youp van ’t Hek, Van der Laan & Woe, F1 Show, Grease, Alex Klaasen, Stef Bos met band, DE VERLEIDERS: een greep uit de programmering van komend theaterseizoen. Schouwburg Het Park barst los met kaartverkoop van voorstellingen die u gegarandeerd een heerlijke avond uit bezorgen. Bent u erbij?

Na twee moeilijke jaren door de coronapandemie is het vertrouwen in een onbezorgde avond uit weer terug aan het komen. Vol enthousiasme presenteert Het Park daarom het uiteenlopende nieuwe programma. Lachen bij de afscheidstournee van cabaretier Youp van ’t Hek en Peter Pannekoek tot het prachtige ‘Zauberflöte – Revisited’.

Shows en theaterconcerten

Grote musicals als ‘Charlie and the Chocolate Factory’ (NL) en ‘Checkpoint Charlie’ staan in de planning en muziekliefhebbers halen hun hart op bij onder andere ‘The Analogues’, ‘Venice’ en ‘Karin Bloemen en het Metropole Orkest’. Voor de kinderen is het genieten met onder andere ‘Peppa Pig’, ‘Kruimeltje de Musical’ en ‘Titus en Fien met de Winterrevue’. Kortom, een bezoek aan www.hetpark.nl is de moeite waard.

Brochure

Door de afwikkelingen van de pandemie in de theatersector, is het niet gelukt om de brochure op tijd uit te geven. Wel is er een uitgebreide flyer beschikbaar en kan iedereen die afhalen bij de servicebalie. Vanaf 22 augustus komt de brochure alsnog uit met actuele informatie over alle voorstellingen.

Start losse kaartverkoop: 7 juni

Wie vóór 7 juni minimaal vier voorstellingen tegelijk boekt, is automatisch abonnee van Het Park en betaalt géén reserveringskosten. Na 7 juni gaan de reserveringskosten omhoog naar twee euro per kaart met een maximum van zes euro per reservering. Eerder gekochte voorstellingen voor seizoen ‘22-’23 tellen mee in het abonnement. 

Houd voor het laatste nieuws de website www.hetpark.nl in de gaten.

Schouwburg Het Park, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn. Telefoon: 0229-291000.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda