Grote Westfriesland Debat in Martinuscollege Grootebroek

Algemeen
In de aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen wordt een debat georganiseerd voor de verkiesbare lijsttrekkers.
In de aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen wordt een debat georganiseerd voor de verkiesbare lijsttrekkers. Foto: Pixabay

GROOTEBROEK - Het Grote Westfriesland Debat vindt dinsdag 7 maart plaats in het Martinuscollege in Grootebroek. In de aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen op 15 maart organiseert Ondernemend West-Friesland, samen met de Westfriese Gemeenten en de WBG, dit debat voor de verkiesbare lijsttrekkers. Zo krijgen ze de kans om hun plannen te delen met onze regio.

Hoe zetten we onze regio nog beter op de kaart bij de bestuurders van de provincie in Haarlem? De Westfriese Bedrijvengroep, maar ook de samenwerkingspartners buigen zich dagelijks over deze vraag. 

Tijdens het debat komen diverse onderwerpen aan de orde, zoals de arbeidsmarkt, woningbouw en de energietransitie. De lijsttrekkers van de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen zijn uitgenodigd om over hun plannen te komen praten.

Het debat vindt plaats op dinsdagavond 7 maart in het Martinuscollege in Grootebroek en begint om 19.30 uur (inloop 19.00 uur). Rond 22.30 uur is de afsluiting met een netwerkdrankje. Ondernemers, belanghebbenden en geïnteresseerden die bij het debat aanwezig willen zijn om met de politieke vertegenwoordigers in gesprek te gaan, kunnen zich aanmelden als bezoeker (kosteloos entree) via www.ondernemendwestfriesland.nl .

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda