Filmvoorstellingen bij Volkssterrenwacht Orion

Cultuur
Kom naar de filmvoorstelling bij Orion over Dino's.
Kom naar de filmvoorstelling bij Orion over Dino's. (Foto: Pexels)

BOVENKARSPEL - Volkssterrenwacht Orion aan de Veilingweg 21b in Bovenkarspel is zondag 28 januari van 14.00 tot 17.00 uur open voor publiek. Iedereen is welkom om een reisje door het heelal te maken en de filmvoorstellingen bij te wonen.

In de expositieruimte komen bezoekers veel te weten over wat zich in het heelal afspeelt op het gebied van sterrenkunde, ruimtevaart en recente ontwikkelingen. Ook aan geologie wordt aandacht besteed; zo zijn diverse onderdelen van dino’s te zien en is er een mooie collectie echte meteorieten te bewonderen. De toegang tot de sterrenwacht is gratis.

Dinosaurs at Dusk

Tijdens deze publieksopenstelling op zijn er in het planetarium ‘fulldome’ filmvoorstellingen; om 14.15 en 15.15 uur is de film ‘Dinosaurs at dusk’ te zien. Deze film wordt op een bolvormig scherm geprojecteerd. De film duurt ongeveer veertig minuten en is Nederlands ingesproken. Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom; de film is leuk en educatief. Entree voor de film bedraagt 5,- euro per persoon, kinderen tot twaalf jaar betalen 3,- euro per film per persoon. Van te voren aanmelden voor de film(s) via: pr@volkssterrenwachtorion.nl.

Ga voor meer informatie over Volkssterrenwacht Orion naar de website: www.volkssterrenwachtorion.nl.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda