Inwoners Bovenkarspel winnen 287.500 euro bij Postcode Loterij

Nieuws
Marjan en Fred uit Bovenkarspel winnen 50.000 euro en een vakantiehuis bij Postcode Loterij.
Marjan en Fred uit Bovenkarspel winnen 50.000 euro en een vakantiehuis bij Postcode Loterij. Roy Beusker Fotografie

Bovenkarspel - Negen bewoners van de Broekerhavenweg in Bovenkarspel zijn onlangs verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1611 CD is in de oktobertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Vakantiehuis in Nederland èn op vakantie naar Spanje

De volgende bedragen zijn gewonnen: 50.000 euro (drie winnaars), 25.000 euro (vijf winnaars), 12.500 euro (een winnaar). Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een vakantiehuis verloot.

Spaanse zon

Marjan (64) en Fred vallen dubbel in de prijzen. Zij winnen 50.000 euro en een vakantiehuis waarvan zij de sleutel ontvingen in het vakantiepark: "Een geldprijs èn een vakantiehuis, dit is te gek! Hier gaan we erg van genieten en we gaan lekker naar de Spaanse zon en nodigen al onze kinderen uit."

Bootje kopen

Ook Daan (28) is één van de gelukkigen en wint een bedrag van 50.000 euro. Hij en zijn vriendin Wytske zijn blij met de prijs: "Wij gaan een bootje kopen en een kleine vakantie plannen!"

In verwachting

Eline is in verwachting van haar eerste kind en wint 25.000 euro. Zij reageert enthousiast: "Wow, nu kan ik op zoek naar een hele mooie babywagen!"

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.

Marjan en Fred samen met Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bij hun nieuwe vakantiehuis.

Lees nu de laatste editie van het lokale Nieuwsblad.

Agenda