Denk mee over verkeersmaatregelen voor Raadhuislaan en Overstort

Nieuws
De gemeente Stede Broec vraagt inwoners om een enquête in te vullen.
De gemeente Stede Broec vraagt inwoners om een enquête in te vullen. (Foto: Archief)

GROOTEBROEK - De gemeente Stede Broec vraagt aan inwoners om mee te denken over de aankomende verkeersmaatregelen voor de Raadhuislaan en Overstort in Grootebroek. Om uw mening uit te spreken kunt u de online enquête invullen tot en met 11 juni.

De gemeente Stede Broec is van plan om groot onderhoud uit te voeren aan de Overstort en de Raadhuislaan. De knelpunten en acties uit het Verkeersplan Stede Broec worden daarbij meegenomen. Ook willen zij weten wat de ideeën zijn van de inwoners voor nieuwe inrichting van deze straten.

Verkeersplan Stede Broec

In het Verkeersplan Stede Broec staat het gemeentelijke verkeersbeleid voor 2023 tot 2033. Het doel van het plan is de verkeersveiligheid, de bereikbaarheid en de leefbaarheid in de gemeente te verbeteren. Dat doet de gemeente samen met hun inwoners. Met inbreng van inwoners, raadsleden en verkeersdeskundigen heeft de gemeente Stede Broec een beeld van alle knelpunten en maatregelen die mogelijk zijn.

Enquête

Denk mee over de uitwerking van de verkeersmaatregelen. Dat kan door het invullen van de enquête. De enquête is te vinden op de website: www.samen.stedebroec.nl en sluit op 11 juni 2023.