Kinderboekenweek bij de Westfriese Bibliotheken

Nieuws
De kinderboekenweek van de Westfriese bibliotheken loopt van 4 tot en met 15 oktober.
De kinderboekenweek van de Westfriese bibliotheken loopt van 4 tot en met 15 oktober. (Foto: aangeleverd)

WESTFRIESLAND - Vaak is het leuk om te zien hoe het bij anderen thuis gaat. Je doet er ideeën op voor bij jou thuis: ‘kunnen wij dat ook een keer eten?’ Of je ontdekt dat het bijzonder is bij iemand anders, maar dat je toch liever de regels hebt die bij jou thuis gelden. Kinderboekenweek loopt van 4 tot en met 15 oktober.

Zou jij echt willen wonen zoals Pippi Langkous? Het komt ook voor dat het niet zo leuk is in een ander huis. Dan kom je daar liever niet, maar zou je er best meer over willen weten: er zijn veel boeken waarmee je dat veilig kunt onderzoeken. Bij de bibliotheek liggen de beste boekentips voor je klaar om veilig en ongemerkt in andermans huis mee te kijken.

Diverse activiteiten

Er is veel te doen bij de bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek: kom naar het ‘We-gaan-nog-niet-naar-huis-feest’ op vrijdag 6 oktober in Bibliotheek Stede Broec. Arie leidt je rond in zijn wonderlijke villa met een silent-disco ervaring: doe een koptelefoon op en je ziet zijn huis al snel voor je. Reserveer online een tijd voor jouw bezoek. 

Ervoor en erna kun je nog langs de Knutselstraat en de Schminksalon. Schuif aan tafel bij de buren op 6 oktober in Het Postkantoor in Stede Broec: de multiculturele kookclub zet lekkers uit verschillende keukens op tafel. Dat wordt smullen. Houd je onesie maar aan en kom naar Enkhuizen voor een nieuwe vrolijke familievoorstelling van Bas & Uk: zing, dans, speel, doe mee op zondag 15 oktober.

Informatie

Ga voor meer informatie en deelname naar de website: www.westfriesebibliotheken.nl/kbw.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van het lokale Nieuwsblad.

Agenda