Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

FYEO klaar voor brilvrij Amsterdam

Partnerbijdrage

AMSTERDAM - Draag jij lenzen of loop je rond met een (lees)bril? Grote kans dat je hier niet altijd blij mee bent. Het blijft toch vaak gedoe. Hoe fijn zou het zijn om te sporten, appen, lezen of autorijden zonder bril of lenzen? Met FYEO Amsterdam heb je nu volop opties op een leven zonder bril. Zeg maar dag tegen je bril of contactlenzen. 

De kliniek van FYEO Amsterdam opent in de voormalige oogkliniek van Vision Ooglaseren. Deze specialist op het gebied van ogen laseren is recentelijk samengaan met FYEO. Naast oog-laseren kun je hier nu ook terecht voor lensimplantaties. “De FYEO-kliniek in Amsterdam biedt echt álle oplossingen om van je bril of lenzen af te komen”, aldus vestigingsmanager Chantal Coutinho. “Voorheen konden cliënten bij Vision Ooglaseren terecht voor kwalitatieve ooglaserbehandelingen. Met de overname door FYEO is dat aanbod uitgebreid met hoogwaardige behandelingen op het gebied van lensimplantaties en de nieuwste lasertechnieken. Voor ieder oog de juiste oplossing, zoals wij dat noemen.”

De afgelopen jaren is de vraag naar specialistische oogbehandelingen in zelfstandige klinieken enorm gestegen. Voor de beeldvorming: in Nederland dragen meer dan 10 miljoen mensen een bril of lenzen. “Veel bril- of lenzendragers kiezen graag voor een alternatief. En begrijpelijk. Het gemak van zien met eigen ogen, het steeds snellere herstel van een behandeling, de hoge lange termijn kosten van lenzen, geen gedoe meer tijdens sporten: de voordelen van een bril- of lenzenvrij leven zijn enorm”, verwoordt vestigingsmanager Coutinho het gevoel van haar cliënten. “FYEO staat voor For Your Eyes Only en dat beschrijft precies de focus van de privékliniek. Jij bent namelijk uniek en daarmee jouw ogen ook. Wil je nooit meer een bril dragen of ben je je lenzen beu? Al meer dan 50.000 tevreden cliënten van FYEO gingen je voor naar een leven zonder bril.”

Ooglaseren is de meest bekende bril-vervangende behandeling. Of om van je lenzen af te komen. De oogchirurg lasert de bolling van je oog zodat de min- of plus-sterkte verdwijnt. En jij weer zelf scherp kan zien. Bij FYEO Amsterdam kun je naast een ooglaserbehandeling nu dus ook terecht voor lensimplantaties. Het zijn kunstlenzen die door de oogchirurg in je oog geplaatst worden. Waarmee jij geniet weer van een goed zicht. Lees alles over de mogelijkheden van lensimplantatie. Met in totaal vier klinieken in Nederland is FYEO dé grootste specialist voor iedereen die af wil van bril of lenzen. Naast Eersel, Eindhoven en Breda nu dus ook in Amsterdam.  

Afbeelding
Taalhuis heeft al 300 mensen geholpen Partnerbijdrage 21 jul, 08:00
Afbeelding
Oude motorfiets in brand tegen woning in Grootebroek 112-nieuws 19 jul, 16:04
Afbeelding
Bromfietsster ten val in Bovenkarspel 112-nieuws 15 jul, 13:29
Afbeelding
Scooterrijder gewond in Bovenkarspel 112-nieuws 2 jul, 21:43
Afbeelding
Regio Westfriesland presenteert zich vol trots tijdens VNG Jaarcongres Algemeen 30 jun, 09:20
Afbeelding
Durf om hulp te vragen; Vrijwilligerspunt Westfriesland Partnerbijdrage 15 jun 2022, 10:00
Afbeelding
Brandweerwagen rijdt schade onderweg woningbrand Bovenkaspel 112-nieuws 2 jun 2022, 16:58
Afbeelding
Het nieuwe seizoen barst los in Het Park in Hoorn Algemeen 1 jun 2022, 13:54
Afbeelding
Jongetje door brandweer bevrijd uit doeltje in Bovenkarspel 112-nieuws 1 jun 2022, 11:44
Afbeelding
Scooterrijder gewond bij ongeluk Grootebroek 112-nieuws 27 mei 2022, 20:45
Afbeelding
Auto op de kop in Bovenkarspel 112-nieuws 25 mei 2022, 23:16
Afbeelding
Vreemde brandweermelding: vrouw vast in fietshandrem 112-nieuws 21 mei 2022, 03:58
Afbeelding
Coalitieakkoord ODS, VVD en CDA Stede Broec Algemeen 10 mei 2022, 10:45
Digitale krant

Meest gelezen

    Agenda

Het laatste nieuws uit Stede Broec

Op Rodi Stede Broec volg je het laatste nieuws uit Stede Broec. Rodi Stede Broec informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Stede Broec

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Stede Broec in je mailbox.