Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Een auto financieren, past dat bij u?

Partnerbijdrage

KOOG AAN DE ZAAN - Een auto financieren, past dat bij u? Een goede vraag, die voor iedereen anders te beantwoorden is. Maar wat is financieren precies, wat is het voordeel en waar moet u op letten bij het afsluiten van een financiering? De specialisten van Volkswagendealer Broekhuis, in de Zaanstreek te vinden op de Kaarsenmakerstraat 1 in Koog aan de Zaan, helpen u graag op weg.  

“Met een financiering betaalt u uw nieuwe auto zonder uw spaargeld aan te breken. Voor een vast maandbedrag financiert u uw nieuwe auto voor een bepaalde looptijd. Deze ‘persoonlijke lening’ is vaak de voordeligste keuze in vergelijking met een creditcardlening of bijvoorbeeld een leasecontract. Van tevoren spreekt u met de kredietverstrekker af hoelang u uw auto wilt financieren en hoeveel rente u betaalt. Zo weet u van tevoren precies hoeveel u maandelijks betaalt”, aldus Broekhuis.

Hulp bij financieringen

“U kunt een financiering aanvragen bij een bank, maar wist u dat wij als specialisten van Broekhuis deze financiering ook voor u kunnen regelen? Hierdoor heeft u al uw zaken voor uw nieuwe auto geregeld onder één dak. Van financiering van de auto tot het meefinancieren van onderhoud en bijvoorbeeld een laadpaal; de specialisten van Broekhuis kunnen een compleet pakket voor u samenstellen.”

Financieringsaanbod inclusief onderhoudscontract

Tijdelijk profiteert u bij Broekhuis van een speciaal financieringsaanbod op de 100% elektrische Volkswagen ID.3. “Overstappen naar elektrisch rijden is voordeliger dan ooit, met een financiering vanaf € 195,- per maand met slechts 2,99% rente. (Zie voorwaarden in de advertentie).”

Vijf jaar lang voordeel

“U profiteert 5 jaar lang van dit lage tarief inclusief onderhoudscontract. Daarbij bespaart u maandelijks op de wegenbelasting die u niet hoeft te betalen voor een elektrische auto en op de brandstofkosten doordat rijden op elektriciteit goedkoper is dan op benzine of diesel. Bent u al overtuigd van het voordeel? U kunt namelijk bovenop dit voordeel ook nog € 2.000,- overheidssubsidie aanvragen voor uw overstap naar elektrisch rijden.”

Benieuwd naar de mogelijkheden en beginnen met profiteren? Ontdek het unieke financieringsaanbod via: www.broekhuis.nl/volkswagen/id3-financieringsactie

Afbeelding
Taalhuis heeft al 300 mensen geholpen Partnerbijdrage 21 jul, 08:00
Afbeelding
Oude motorfiets in brand tegen woning in Grootebroek 112-nieuws 19 jul, 16:04
Afbeelding
Bromfietsster ten val in Bovenkarspel 112-nieuws 15 jul, 13:29
Afbeelding
Scooterrijder gewond in Bovenkarspel 112-nieuws 2 jul, 21:43
Afbeelding
Regio Westfriesland presenteert zich vol trots tijdens VNG Jaarcongres Algemeen 30 jun, 09:20
Afbeelding
Durf om hulp te vragen; Vrijwilligerspunt Westfriesland Partnerbijdrage 15 jun 2022, 10:00
Afbeelding
Brandweerwagen rijdt schade onderweg woningbrand Bovenkaspel 112-nieuws 2 jun 2022, 16:58
Afbeelding
Het nieuwe seizoen barst los in Het Park in Hoorn Algemeen 1 jun 2022, 13:54
Afbeelding
Jongetje door brandweer bevrijd uit doeltje in Bovenkarspel 112-nieuws 1 jun 2022, 11:44
Afbeelding
Scooterrijder gewond bij ongeluk Grootebroek 112-nieuws 27 mei 2022, 20:45
Afbeelding
Auto op de kop in Bovenkarspel 112-nieuws 25 mei 2022, 23:16
Afbeelding
Vreemde brandweermelding: vrouw vast in fietshandrem 112-nieuws 21 mei 2022, 03:58
Afbeelding
Coalitieakkoord ODS, VVD en CDA Stede Broec Algemeen 10 mei 2022, 10:45
Digitale krant

Meest gelezen

    Agenda

Het laatste nieuws uit Stede Broec

Op Rodi Stede Broec volg je het laatste nieuws uit Stede Broec. Rodi Stede Broec informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Stede Broec

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Stede Broec in je mailbox.