Kennismaken met Berend Botje

Partnerbijdrage
Kom meer te weten over de werkplekken die Berend Botje te bieden heeft.
Kom meer te weten over de werkplekken die Berend Botje te bieden heeft. Foto: aangeleverd

REGIO - “De culturele ontwikkeling van kinderen vinden wij ontzettend belangrijk. Tijdens een theaterbezoek ontdekken kinderen een andere wereld: de wereld van fantasie. Een feestje voor ogen en oren. Het prikkelen van creativiteit en het verruimen van je blik. Dat gun je toch ieder kind én volwassene”, aldus Gaby Alberts van Kinderopvang Berend Botje en Julie Markerink van Schouwburg Het Park.

Partnerbijdrage dossier

Deze in Hoorn en omstreken bekende partijen zoeken hierin al jaren de samenwerking op. Steeds op verschillende manieren en dit keer door het organiseren van een evenement. Tijdens dit evenement kun je op een wel heel leuke manier kennismaken met Berend Botje als fijne werkgever en Schouwburg Het Park als prachtig theater aan het Markermeer.

Lijkt het jou leuk om meer te horen over de werkplekken die Berend Botje te bieden heeft in combinatie met een bezoek aan het theater? Dan ben je hierbij uitgenodigd om op dinsdag 23 mei naar de voorstelling ‘Deze is nog beter!’ van Annick Boer te komen kijken. Vooraf vertellen José en Melanie van Berend Botje je graag meer over het mooie, warme familiebedrijf, welke werkplekken er op dit moment beschikbaar zijn en wat je van Berend Botje als werkgever mag verwachten.

Heb je interesse in een baan in de kinderopvang? Dan ben je van harte welkom. Om in de kinderopvang te kunnen werken heb je wel een relevant MBO 3-diploma of MBO 4-diploma nodig. Bijvoorbeeld MBO Pedagogisch Medewerker Kinderopvang - niveau 3, of MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker - niveau 4. Maar ook met het diploma Onderwijsassistent kun je aan de slag. Weten of jouw diploma voldoet? Kijk dan op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang .

Wie erbij wil zijn op 23 mei, kan voor meer informatie terecht op https://werkenbijberendbotje.nl/tickets-annick-boer .

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda