Jeugdbadminton bij de Flinters

Sport
Probeer ook eens jeugdbadminton bij De Flinters in Grootebroek.
Probeer ook eens jeugdbadminton bij De Flinters in Grootebroek. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Je leest het regelmatig, de jeugd beweegt te weinig, de telefoon en tablet nemen heel veel tijd in beslag en sporten op straat kan tegenwoordig ook steeds moeilijker, te druk en te gevaarlijk. Maar sporten in verenigingsverband dat kan heel goed bij badmintonvereniging de Flinters in sporthal de Kloet in Grootebroek.

Badminton is een sport voor alle leeftijden van jong tot oud, bij B.C. de Flinters wordt er gebadmintond van 6 tot 86 jaar. Bij de Flinters trainen en spelen de kinderen op donderdagavond en op zaterdagmorgen onder deskundige leiding van onze trainers en trainsters. Zo is er op zaterdagmorgen het bad-mini-ton voor kinderen van 6 en 7 jaar waarbij we proberen zoveel mogelijk spelvormen te introduceren.

Constant in beweging

Door regelmatig te sporten kun je je algemene gezondheid en welzijn sterk bevorderen, bij badminton ben je namelijk constant in beweging, dat versterkt niet alleen je spieren maar ook je algemene conditie. Gelukkig is badminton geen peperdure sport om te beoefenen, sportkleding en zaalsportschoenen is vaak al voldoende. Om te starten bij de Flinters zijn eerdergenoemde artikelen al voldoende. Een raket kun je van de Flinters lenen en shuttles worden door de vereniging verstrekt.

Informatie

Wil jij ook wel eens badmintonnen kom dan op zaterdagmorgen naar de kloet en speel mee, je mag altijd drie keer mee trainen voor je aangeeft dat je lid wil worden. Ga voor meer informatie naar de website: www.bcdeflinters.nl.

Afbeelding
Afbeelding

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda