Sinterklaas speurtocht in het Streekhof

Uitgaan
Bij winkelcentrum Streekhof kun je tot 5 december deelnemen aan een special Sinterklaas speurtocht.
Bij winkelcentrum Streekhof kun je tot 5 december deelnemen aan een special Sinterklaas speurtocht. (Foto: Adobe Stock)

BOVENKARSPEL - Sinterklaas is weer in het land en in Streekhof is er volop Sinterklaassfeer. Bezoekers van het winkelcentrum kunnen tot en met dinsdag 5 december meedoen aan een speciale Sinterklaas speurtocht.

Etalage Piet heeft samen met ‘Verstop Piet’ een leuke speurtocht uitgezet in het winkelcentrum. De vragen staan op een flyer welke verkrijgbaar is bij alle winkeliers in Streekhof. De antwoorden zijn te vinden in de etalages, je hoeft er dus niet de winkels voor in te gaan. Achterop kunnen de antwoorden opgeschreven worden en als de speurtocht helemaal klaar is kan hij ingeleverd worden bij Rheino’s. Daar heeft ‘Choco Piet’ iets lekkers achtergelaten, een kleine beloning voor al het speurwerk. Meedoen met deze etalage speurtocht kan tot en met 5 december. Uit alle inzendingen worden een aantal prijswinnaars getrokken welke een mooie prijs winnen.

Pietenband 

De feestelijke Pietenband bezoekt zaterdag 2 december het winkelcentrum. Ze spelen de peper ‘noten’ van de daken en de voetjes mogen van de vloer tussen 12.00 en 16.00 uur. Strooi Piet zorgt voor gevulde handjes tijdens het winkelen en Sinterklaas wandelt ook door de wandelgangen tussen 11.00 en 16.00 uur. Je kunt hem een handje geven, op de foto gaan of je verlanglijstje aan hem geven. Meer info, zie: www.streekhof.nl.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda