Kermis Bovenkarspel 2024: dit staat op de planning!

Uitgaan
De kermis in Bovenkarspel komt er weer aan!
De kermis in Bovenkarspel komt er weer aan! (Foto: AGHeeremansPhotography)

BOVENKARSPEL - De kermis is vanaf vrijdag 29 maart 2024 weer terug in Bovenkarspel! Bij het Nassaupark worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Bovenkarspel 2024.

Kermis Bovenkarspel 2024

Van 29 maart tot en met 2 april 2024 is het weer tijd voor kermis Bovenkarspel! De jaarlijkse kermis in Bovenkarspel vindt altijd plaats met Pasen en belooft vijf dagen lang plezier en vermaak voor jong en oud. Het dorp wordt weer omgetoverd tot een waar feestterrein met attracties, spelletjes en lekker eten en drinken.

De kermis is een traditie die al jarenlang door de lokale bevolking en bezoekers wordt gekoesterd en staat bekend om de gezellige sfeer en het uitgebreide aanbod. Of je nu houdt van spannende attracties of liever geniet van een suikerspin, de kermis in Bovenkarspel is voor iedereen!

Openingstijden van de kermis in Bovenkarspel

De kermis in Bovenkarspel is geopend van 29 maart t/m 2 april 2024. De exacte openingstijden van de kermis zijn niet bekend, maar het is wel zeker dat het feest door gaat tot in de latere uurtjes! Alle informatie vind je hier.

Kermis Bovenkarspel attracties

De kermis in Bovenkarspel biedt een breed scala aan attracties die jong en oud gegarandeerd zullen vermaken. Voor de durfals zijn er de spectaculaire attracties zoals de City Hopper en de Booster. Voor degenen die het liever wat rustiger aan doen, zijn er de klassieke draaimolens en het Fun House.

Ook zijn er talloze spelletjes waar je je vaardigheden kunt testen en leuke prijzen kunt winnen. Daarnaast biedt de kermis een grote variëteit aan eten en drinken, van suikerspinnen en popcorn tot poffertjes en hotdogs. Kortom, er is voor ieder wat wils op de Kermis Bovenkarspel!

Hoe groot is Kermis Bovenkarspel?

Kermis Bovenkarspel is gemiddelde tot redelijk grote kermis, met ongeveer 20-50 attracties. Het is zeker de moeite waard om een keertje heen te gaan en te genieten van deze gezellige kermis!

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda