Vogelmarkt ‘Eerste Streker Luchtpost’

Uitgaan
De vogelmarkt wordt zondag 17 maart georganiseerd.
De vogelmarkt wordt zondag 17 maart georganiseerd. (Foto: Streker vogelvrienden)

GROOTEBROEK - De strekervogelvrienden organiseren zondag 17 maart een vogelbeurs. Deze beurs is in het bezit van het keurmerk van vogelbeurzen. We leven dan ook de regels voor het houden van vogelbeurzen na.

Er worden verschillende soorten vogels te koop aangeboden, onder andere parkieten, kleur- postuur- en zangkanaries en verschillende soorten tropische vogels. Ook zijn er een aantal handelaren aanwezig, met vogels, voer en diverse vogelbenodigdheden. Voor iedereen is het mogelijk om een of meerdere meters te huren om overtollige vogels en/of benodigdheden te verkopen. Er zal bij inbreng gecontroleerd worden op gezondheid van de vogels. Duiven, kwartels en hoenderachtigen worden niet toegelaten. 

Neem voor meer informatie of het bestellen van meters contact op met Erik via 0228-511939. De vogelmarkt wordt gehouden in Clubgebouw ‘Eerste Streker Luchtpost’ (duivenlokaal), naast zwembad ‘De Kloet’ aan de wijzend 12, 1613 KP, te Grootebroek. De openingstijden zijn zondag 17 maart van 09.00 tot 11.30 uur.