Harpiste Lavinia Meijer in Het Postkantoor

Uitgaan
Harpiste Lavinia Meijer speelt donderdag 11 april in Het Postkantoor.
Harpiste Lavinia Meijer speelt donderdag 11 april in Het Postkantoor. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Een bijna jaarlijkse traditie in Het Postkantoor is het optreden van harpiste Lavinia Meijer. Ook dit jaar verschijnt ze weer ten tonele met een prachtig nieuw programma Untitled 3 op donderdag 11 april om 20.00 uur.

Na het succes van Untitled 1 en Untitled 2 voegt Lavinia Meijer met Untitled 3 opnieuw een hoofdstuk aan toe aan wat ze zelf haar levenswerk UNTITLED, een muzikaal museum, noemt. De overkoepelende vraag van deze serie blijft ‘in welke stijlperiode leven we nu, hoe zullen we deze tijd over pakweg honderd jaar noemen?’

Bindende factor

Voor deze editie heeft ze enkele cabaretiers gevraagd haar van input te voorzien, waaronder Freek de Jonge en Brigitte Kaandorp. Haar muziek is de bindende factor en het geheel zal ze als een ‘one woman show’ brengen. Verschillende beeldend kunstenaars hebben er aansprekende projecties bij gemaakt. Lavinia Meijer blaast, op zoek naar de antwoorden, de harpmuziek eigenhandig nieuw leven in.

Lavinia Meijer

Harpiste Lavinia Meijer is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Met het meerdelige UNTITLED bouwt ze aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken, waarbij ze haar muziek verbindt met persoonlijke ervaringen en ontdekkingen in een combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities. 

Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar de website: www.hetpostkantoor.info.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda