Koningsdag Stede Broec 2024: bekijk hier het programma

Uitgaan
Beleef de feestelijke activiteiten tijdens Koningsdag in Stede Broec.
Beleef de feestelijke activiteiten tijdens Koningsdag in Stede Broec. (Foto: archief)

STEDE BROEC - In de gemeente Stede Broec is van alles te beleven tijdens Koningsdag. Bekijk hieronder een overzicht van het programma.

De dag wordt vroeg afgetrapt met een vrijmarkt op het Streekplein, bij winkelcentrum Streekhof. De markt is van 06.00 tot 12.00 uur te bezoeken. Aubade en Fanfare Irene zijn om 10.00 uur te horen bij het Rigtershof. Tot slot zijn er vanaf 13.30 uur verschillende activiteiten op het Raadhuisplein, waar bezoekers onder andere kunnen genieten van foodtrucks en live optredens.

Oranjecomité Lutjebroek

Oranjecomité Lutjebroek heeft ook een feestelijk programma samengesteld in het dorp. Om 09.15 uur kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de fietsenoptocht op het parkeerterrein bij de kerk. Creëer zelf de leukste, versierde fiets en maak kans op toffe prijzen. Om 09.45 uur gaat de fietstocht van start onder begeleiding van Sint Caecilla. Om 10.00 uur is er een ‘kienen en korfbal’ bingo bij De Wurf. Om 10.30 uur wordt de vlag gehesen bij locatie Omring Nicolaas, wat tevens het eind van de fietstocht markeert. Om 11.00 uur worden de Kinderspelen geopend en vindt de prijsuitreiking van de fietstocht plaats. Kinderen kunnen genieten van diverse spelletjes, schminken, een photobooth en wat lekkers. Locatie: De Wurf. Om 13.00 uur start het middagprogramma bij P.J. Jongstraat achter Café de Paus. Hier is een springkussen, kunnen kinderen stormbanen, er is een blinde doolhof én het is mogelijk om bootje te varen. Tot slot start om 15.00 uur een kinderdisco in Café De Paus.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda