Speeltuin Kindervreugd opent haar deuren

Algemeen
Een nieuwe schommel in speeltuin Kindervreugd.
Een nieuwe schommel in speeltuin Kindervreugd. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - De deuren van de speeltuin Kindervreugd gaan donderdag 1 april weer openen. Tijdens de schoolweken is de speeltuin op doordeweekse dagen geopend van 15.00 tot 17.00 uur en op woensdag vanaf 13.30 uur. Zaterdag is de speeltuin open van 10.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur. Vanwege de Corona maatregelen zal de tuin in eerste instantie alleen voor leden zijn geopend.

Er is tijdens de sluiting niet stilgezeten. Alle speeltoestellen zijn weer opgeknapt, het onkruid is verwijderd, er is een nieuwe nestschommel opgehangen en op 15 maart is er zelfs een heel nieuw toestel in de zandbak gekomen. Dit speeltoestel zijn met steun van de Rabo clubsupport en Jantje Beton gerealiseerd. En wat is het mooi geworden!

Tekst gaat verder onder foto


Alle toestellen zijn de afgelopen maanden weer opgeknapt. (Foto: aangeleverd)

Corona maatregelen

In overleg met de gemeente is besloten om de regels van afgelopen mei aan te houden. Dit houdt in dat er maximaal 60 kinderen en 10 volwassenen de speeltuin in mogen. Dit zal weer middels het ‘knijpersysteem’ worden bijgehouden. Op dit moment worden alleen leden toelaten.

Paaseierbingo

Helaas kan de paas superzaterdag dit jaar niet in de gebruikelijke vorm doorgaan. Daarom hebben is er een leuke vervangende activiteit bedacht voor zaterdag 3 april. Er zullen deze dag genummerde paaseieren in de speeltuin verstopt zijn. Ieder kind krijgt bij binnenkomst een bingokaart en dan kan de zoektocht beginnen. Bij een volle bingokaart wacht er een leuke verrassing gesponsord door de Jumbo in Uitgeest.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de speeltuin www.speeltuinuitgeest.nl.