AZ Selectiedagen bij FC Uitgeest

Algemeen
AZ Selectiedagen bij FC Uitgeest
AZ Selectiedagen bij FC Uitgeest ((Foto: aangeleverd))

Jong talent kan zich vanaf nu inschrijven

UITGEEST - Het complex van FC Uitgeest is op woensdag 18 mei het toneel van de AZ Selectiedagen. Aanmelden kan via AZ.nl/Selectiedagen.

Het jonge talent dat in positieve zin opvalt, maakt kans op een plaats in de AZ Voetbalschool in de Regio of een trainingsstage bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens de AZ Selectiedagen gaan de deelnemers variërende partijvormen spelen, onder toeziend oog van de AZ-scouts. Ook keepers mogen zich aanmelden en draaien mee in de partijen. 

Locaties De AZ Selectiedagen komen in mei naar amateurverenigingen in de regio’s Alkmaar, Zaanstad, West-Friesland en Amsterdam. Bekijk onderstaand de data en locaties. Kijk op AZ.nl/Selectiedagen om jezelf aan te melden voor een van de locaties.

Alle deelnemers krijgen na afloop van de AZ Selectiedagen een AZ-goodiebag. Voor leden van de AZ Juniorclubs wordt daarnaast ook sportdrank geregeld. Naast de vele partijspellen zijn er ook andere activiteiten op het veld. Zo komt onder meer AZ’s freestyler Hugo Vliese langs om zijn trucs te laten zien en het jonge talent te inspireren.

2 mei: AFAS Trainingscomplex – Zaanstad

3 mei: AFC’34 – Alkmaar

4 mei: DCG – Amsterdam

11 mei: S.C. Spirit ‘30 – Hoogkarspel

18 mei: FC Uitgeest - Uitgeest