1e Open Tuinen Podium in Uitgeest

Algemeen
Voor de eerste keer wordt zondag 17 juli het Open Tuinen Podium in Uitgeest georganiseerd. Doe mee!
Voor de eerste keer wordt zondag 17 juli het Open Tuinen Podium in Uitgeest georganiseerd. Doe mee! (Foto: aangeleverd)

Na 17.00 uur wordt er een afsluitende jamsessie gehouden, waar artiesten en publiek samenkomen om na te praten en na te genieten. Een nieuw evenement in Uitgeest, dat moet uitgroeien tot een jaarlijkse traditie onder het motto ‘Houd Uitgeest Gezellig!’ Inmiddels hebben al tien particulieren zich aangemeld en hun tuin opengesteld. Verschillende artiesten, onder wie Blended, BlueSix, Bloes Broers en The Froggs hebben hun deelname bevestigd. 

UITGEEST - Voor de eerste keer wordt zondag 17 juli het Open Tuinen Podium in Uitgeest georganiseerd. Daarmee trekt het populaire Open Podium, zoals dat al jaren met succes door De Zwaan Cultureel in Dorpshuis de Zwaan wordt geïnitieerd, de tuinen in. Muzikanten met verschillende achtergrond en muziekstijlen spelen tussen 13.00 uur en 17.00 uur in tuinen verspreid over Uitgeest. 

Particulieren die hun tuin ook beschikbaar willen stellen en artiesten die graag mee willen doen, kunnen een e-mail sturen naar opentuinenpodium@gmail.com. Initiatiefnemers van dit nieuwe evenement zijn Thom van Son en Hans Schoone, de voormalige en huidige voorzitter van De Zwaan Cultureel. Meer informatie volgt na de definitieve samenstelling van de deelnemende tuinen en artiesten.

www.opentuinenpodium-

uitgeest.jouwweb.nl