Gevarieerd muzikaal open podium

Algemeen
José van Waveren zingt Franse chansons.
José van Waveren zingt Franse chansons. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST – Zaterdag 23 april, vanaf 20.30 uur, kan het publiek weer genieten van het maandelijkse open podium in Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5. Een kort voorprogramma zal worden verzorgd door Elisa de Haas (zang, gitaar) en Ton Hemmen (gitaar).

Visser en Folmer – instrumentaal gitaar duo. De Egmondse gitaarbouwer Piet Visser en bassist Wout Folmer laten zich inspireren door de klankrijkdom van de akoestische gitaar, de 12-snarige gitaar, de basgitaar en Fretless Bass. Er worden eigen sfeervolle composities instrumentaal-akoestisch gespeeld. 

Renske en Dick – zang, piano en gitaar. Duo ‘Van Alice’ brengt een tweestemmig allegaartje met hier en daar een folky twist ten gehore. Renske en Dick zingen beiden, Dick speelt gitaar en Renske piano. 

Martin Peperkamp – singer-songwriter op gitaar. Martin zingt covers en eigen Nederlandstalig repertoire op akoestisch gitaar.

Emiel Aarts – singer-songwriter. Onder de artiestennaam Emiel Franciscus speelt en zingt Emiel eigen Nederlandstalige liedjes. Bij live-gelegenheden vindt Emiel het ook leuk om een cover te doen van zijn grote voorbeeld Ed Sheeran.

José van Waveren - Franse chansons met zang en piano. José (zang) en Sjoerd Brouwer (piano) uit IJmuiden hebben op 13 maart 2022 de eerste prijs gewonnen tijdens de finale van het Concours de La Chanson in Brussel met het door José gecomponeerde chanson ‘Portrait d’un Mariage’.

De zaal is open om 20.15 uur, toegang is gratis.