Inschrijving Over&Uitgeest gestart

Algemeen
Afbeelding
(Foto: archief)

OVER&UITgeest Inschrijving gestart

OVER&UITgeest wordt dit jaar georganiseerd op zaterdagmiddag 3 september. Een dag om de organisatie, vereniging of club te presenteren, leden te werven, diensten zichtbaar te maken of vrijwilligers te vinden. Vrijwilligersorganisaties, verenigingen en stichtingen zijn van harte uitgenodigd.

Met veel enthousiasme is het organisatieteam gestart met de voorbereidingen. Het team bestaande uit de Fotoclub Uitgeest, de Dorpsraad, De Zwaan Cultureel , De buurtsportcoach, Het Dorpshuis en het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) heeft er zin in.

“We bruisen van de energie en hopen dat veel organisaties en verenigingen weer meedoen. Dit jaar vindt het evenement plaats op vijf locaties met verschillende thema’s. We willen de krachten bundelen en per locatie een mooi programma samenstellen met de deelnemers’, vertelt Sigrid Wijsman werkzaam bij het VIP.

De thema’s zijn: Sport en Gezondheid (locatie Jeu de Boule – de Meet), Natuur en Milieu (locatie scoutingterrein), Techniek en Creativiteit (locatie Dorpshuis), Expressie en Cultuur (locatie Waldijk), Ontmoeten en Delen (locatie gemeentehuis plein).

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 juni via de website van het VIP: www.vipuitgeest.nl Meer informatie: info@vipuitgeest.nl of telefoonnummer 06-48500912 (Sigrid Wijsman).