Huttenweek kondigt zich aan

Algemeen
De traditionele Huttenweek vindt dit jaar plaats in de laatste week van de schoolvakantie, van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus.
De traditionele Huttenweek vindt dit jaar plaats in de laatste week van de schoolvakantie, van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus. (Foto: Bert Westendorp)

‘Houd website in de gaten’

UITGEEST – De traditionele Huttenweek vindt dit jaar plaats in de laatste week van de schoolvakantie, van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus.

De inschrijving voor de Huttenweek staat binnenkort online. ‘Houd website www.huttenweek.nl en social media kanalen (Facebook & Instagram) in de gaten voor de laatste nieuwtjes. Informatie rond de inschrijving wordt hier gepubliceerd.

Dat de belangstelling bij de jeugd groot is, toont altijd weer de voorinschrijving die meestal in juni van start gaat. Onder de vele honderden inschrijvers wordt geloot wie een felbegeerde hut mag bouwen. Iedere editie staan er ongeveer zestig hutten op het terrein langs de Binnenkruierstraat, gebouwd door zo’n vierhonderd jonge ‘bouwvakkers’. De vijftig vrijwilligers staan garant voor een goed verloop van het evenement.

Dankzij de vele sponsors en eerdergenoemde vrijwilligers staat het evenement ook dit jaar weer in de agenda.