Seizoen ten einde voor jeugd FC Uitgeest

Algemeen
Junioren FC Uitgeest laten voor de laatste keer hun talenten zien.
Junioren FC Uitgeest laten voor de laatste keer hun talenten zien. (Foto: FC Uitgeest)

UITGEEST - Nadat de reguliere competitie al een aantal weken geëindigd was, zijn nu ook de laatste trainingen en toernooien achter de rug. Het seizoen 2021/2022 zit er officieel op! 

Junioren FC Uitgeest laten voor de laatste keer hun talenten zien

Een seizoen waarin Corona nog wel een rol speelde maar gelukkig veel minder dan in de seizoenen ervoor. Veel teams zijn al in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Binnenkort worden de teamindelingen gepubliceerd, altijd een spannend moment. De jongste talenten van de Onder 6 en Onder 7 sloten het seizoen op zaterdag 25 juni af. Onder grote publieke belangstelling lieten zij voor een laatste keer dit seizoen hun talenten zien.

Mee trainen in het nieuwe seizoen?

Het nieuwe seizoen start als de scholen weer starten na de zomervakantie. Nieuwe leden zijn altijd welkom bij FC Uitgeest. Voor iedereen die geïnteresseerd is is het mogelijk om een aantal keren te komen proeftrainen. Inschrijven hiervoor kan via de website van FC Uitgeest. Er kan ook (eerst) contact worden met jeugdvoorzitter Vincent van den Berg (jeugdvoorzitter@fcuitgeest.nl of 06-2260 3317).

Groepsfoto junioren FC Uitgeest.