Nieuw seizoen van start bij De Zwaan Cultureel

Algemeen
Skotwal.
Skotwal. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST – De Zwaan Cultureel is er helemaal klaar voor. Er is een aantrekkelijk en afwisselend programma samengesteld met theater, cabaret, (klassieke) muziek, film en het maandelijkse Open Podium.

Het seizoen start 2 september met de film King Richard. Met het aangekondigde afscheid van Serena Williams en de publiciteit rondom Will Smith. Een week daarna zijn muziekliefhebbers welkom voor goudeerlijke West-Friese country met Skotwal. Deze voorstelling is verplaatst van 29 oktober naar 10 september. Ook dit theaterseizoen kan men weer maandelijks het populaire Open Podium bijwonen, te beginnen 17 september. Dit jaar in het programma aandacht voor comedy met Comedy Tunes 23 september. En reserveer alvast een koffieconcert op de zondagochtend, zoals de ‘docenten in concert’ 25 september.

Op de website www.dezwaancultureel.nl staat het volledige programma en kan men kaarten bestellen. Mogelijk worden er nog een paar interessante optredens toegevoegd in de loop van het seizoen, mede door de steun van de Vrienden van De Zwaan Cultureel, de sponsoren en de royale gift van Blijer Uitgeest.

Het theater steunen? Dat kan door Vriend van De Zwaan Cultureel te worden. Vrienden ontvangen een aantrekkelijke korting op de voorstellingen. Aanmelden kan via www.dezwaancultureel.nl. De voorstellingen vinden plaats in Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5 in Uitgeest.