Energiebus in Uitgeest

Algemeen
De Energiebus helpt inwoners te besparen.
De Energiebus helpt inwoners te besparen. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Gas besparen om de energierekening betaalbaar te houden? Denken aan isolatie van de woning? Deze vrijdag staat de Energiebus de hele dag in Uitgeest. De energiecoach van Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en de energieadviseur van Duurzaam Bouwloket laten belangstellenden graag zien welke mogelijkheden er zijn; van warmtepomp en isolatie tot zonnepanelen en ventilatie.

De Energiebus staat van 11.00 tot 17.00 uur op de parkeerplaats van de Enorm & Marskramer aan de Middelweg 110 in Uitgeest. De energiecoaches zijn bij de Energiebus aanwezig voor meer informatie. Aan degenen die nog geen gebruik hebben gemaakt van de gemeentelijke actie van vorig jaar geven energiecoaches bespaarproducten mee, zoals een waterbesparende douchekop, radiatorfolie, brievenbusborstels of een energiekostenmeter. Niet in de gelegenheid om de energiecoaches te bezoeken? Dan komen ze ook graag persoonlijk op gesprek thuis. Dit gesprek kan ook online plaatsvinden. Voor inschrijven en meer informatie: www.duec.nl/energiepakket.

De bus is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Noord-Holland en de voorlichtingsactie wordt ondersteund door de gemeente Uitgeest.