‘The worst person in the world’ in beeld

Algemeen
'The worst person in the world'.
'The worst person in the world'. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Vrijdag 30 september presenteert De Zwaan Cultureel de Noorse komisch romantische film ‘The worst person in the world’. Deze film van Joachim Trier neemt bezoekers mee in het onstuimige liefdesleven van de dertiger Julie (Renate Reinsve).

Liefde, carrière en het leven

Wanneer Julie dertig wordt, heeft ze het gevoel dat haar leven stilstaat. Haar vrienden krijgen kinderen en zijn gelukkig en haar relatie met de oudere, succesvolle striptekenaar Aksel is stabiel. Toch vraagt Julie zich af of dit alles is wat het leven te bieden heeft. Als ze de jongere en knappe Eivind ontmoet, gooit ze het over een andere boeg in de hoop antwoorden te vinden over de liefde, haar carrière en het leven.

Gouden Palm

Renate Reinsve won een Gouden Palm voor haar rol als Julie, die in deze film door de woelige wateren van haar liefdesleven navigeert. Deze film werd genomineerd voor een Oscar voor ‘Beste Buitenlandse Film’.

De zaal is open vanaf 19.45 uur en de film begint om 20.15 uur. Toegang € 7,50. (Vrienden van De Zwaan Cultureel € 6,50). Kaarten zijn online te koop op dezwaancultureel.nl of, indien nog voorradig, aan de zaal.

Adres: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5.

Afbeelding