Tijdens de Week van de Ontmoeting zijn in de gemeente Uitgeest diverse leuke en sportieve activiteiten.
Tijdens de Week van de Ontmoeting zijn in de gemeente Uitgeest diverse leuke en sportieve activiteiten. (Foto: aangeleverd)

Week van de Ontmoeting in Uitgeest

Algemeen

UITGEEST - Tijdens de Week van de Ontmoeting van 29 september tot en met 6 oktober zijn in de gemeente Uitgeest diverse leuke en sportieve activiteiten. Hier kunnen inwoners elkaar ontmoeten en nieuwe contacten met elkaar leggen. Deze week valt samen met de landelijke Week tegen Eenzaamheid. 


Tijdens de Week van de Ontmoeting kunnen mensen elkaar ontmoeten, met elkaar wandelen of aan andere activiteiten meedoen. Onder het motto ‘Kom erbij!’ hoopt het Sociaal Team van de gemeente Uitgeest zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact te brengen. Wethouder René Oud: ‘Mee kunnen doen in je eigen omgeving of iets voor een ander kunnen doen in je buurt vinden wij ontzettend belangrijk. Iedereen in onze gemeente hoort erbij. De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Steunpunt Eenzaamheid, Sport-Z en MHCU Uitgeest.” 


Tijdens een aantal georganiseerde wandeltochten in de buurt schenkt Het Steunpunt Eenzaamheid koffie en thee. Op 1 oktober wordt in Fort K’IJK een historische rondleiding gegeven vanaf 13.30 tot 14.45 uur (reserveren is noodzakelijk). Daarnaast is er 5 oktober van 11.00 tot 12.00 uur een sport- & spelactiviteit bij MHCU Uitgeest. Door het hele land is er tijdens de Week tegen Eenzaamheid extra aandacht voor het thema eenzaamheid en sociaal isolement. Eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. In actie komen tegen eenzaamheid in de omgeving? Dan kunnen mensen iets samen doen met een familielid, buur of vriend die alleen is of, niet zo vaak de deur uitgaat. Een steuntje in de rug kan veel betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt. Meer informatie: www.uitgeest.nl/weekvandeontmoeting

Afbeelding
Column ‘Hermans vindt er wat van Algemeen 2 dec, 15:51
Afbeelding
Tien jaar kerstbomenverkoop Uitgeest; jubileum gevierd met Dikke Naaldbier Algemeen 2 dec, 15:41
Afbeelding
Open Dag bij het Horizon College Algemeen 1 dec, 16:16
Afbeelding
Wanneer mag je een deurwaarder inschakelen? Algemeen 1 dec, 16:05
Afbeelding
Virgil van Dijk, de rots in de branding van Oranje Oranje 29 nov, 11:00
Afbeelding
Oranje in Qatar: matige start kan leiden tot groot succes Oranje 28 nov, 15:00
Afbeelding
Green Soap Company: ‘Doe mee aan de OVNH, alleen al voor publiciteit en een groter netwerk’ Algemeen 28 nov, 10:59
Afbeelding
BUCH-gemeenten pioniers in circulair maakonderwijs op basisscholen Duurzaam 25 nov, 10:42
Afbeelding
Inzameling voor minderbedeelden Algemeen 24 nov, 15:19
Afbeelding
Column ‘Herman vindt er wat van’ Algemeen 24 nov, 15:12
Afbeelding
Collecte Leger des Heils in Uitgeest Algemeen 24 nov, 15:08
Afbeelding
Het strand op, de duinen in Algemeen 24 nov, 15:06
Afbeelding
WK: zó stimuleerde Qatar de nationale voetbalgekte Oranje 24 nov, 15:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Uitgeest

Op Rodi Uitgeest volg je het laatste nieuws uit Uitgeest. Rodi Uitgeest informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Uitgeest

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Uitgeest in je mailbox.