Activiteiten voor vrijwilligers Uitgeest

Algemeen
Er is veel te kiezen, ook bowlen.
Er is veel te kiezen, ook bowlen. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Vrijwilligers die actief zijn in Uitgeest worden uitgenodigd om van 5 tot en met 13 november deel te nemen aan allerlei leuke, interessante en inspirerende workshops en activiteiten.

Aanmelden, inschrijven en veel te kiezen

Sigrid Wijsman, coördinator Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest: “Of je kunt je inschrijven voor een van de cadeaubonnen of pakketjes. Een dank je wel van de gemeente Uitgeest en het Vrijwilligers Informatie Punt voor alle inzet en betrokkenheid. Het programma is divers en bijna helemaal rond. Van een rondleiding bij het fort, een workshop tekenen en kunstschilderen, een koffieconcert, bowlen, naar de film tot een mooie wandeling met een gids. Liever een bier/borrelpakketje, een lekkere slagroomsnit, pannenkoekenpakket, een bloembollenpakket of een restaurant tegoedbon? Er is veel te kiezen.”

Aanmelden kan vanaf maandag 10 oktober 10.00 uur via de website: www.vrijwilligers-bedankt.nl (de link naar de gemeente werkt vanaf die datum en dat tijdstip ook). Voor hulp bij inschrijving kunnen vrijwilligers terecht tijdens de openingstijden van het Vrijwilligers Informatie Punt (in de hal van het gemeentehuis, maandag en woensdag van 9.30 tot 12.00 uur.), tel. 06-24178778 of 06-485000912.