Veel plezier met ledsvoetbal bij FC Uitgeest

Algemeen
Ledsvoetbal bij FC Uitgeest was een groot succes.
Ledsvoetbal bij FC Uitgeest was een groot succes. (Foto: aangeleverd)

UITGEEST - Bij FC Uitgeest vond afgelopen zaterdag ledsvoetbal plaats voor de jongste jeugd. In het donker vonden diverse wedstrijden plaats. De belijning, de doelen en de bal waren verlicht en de kinderen speelden in lichtgevende hestjes.

De avond begon met de talenten van Onder 6 en Onder 7 en eindigde met de toppers van Onder 10. De weersomstandigheden waren ideaal, de opkomst van ouders en grootouders heel groot en het clubhuis was open dus het werd een gezellige avond. Gezien alle reacties in de appgroepen vond iedereen het een geslaagd evenement.

Activiteiten

FC Uitgeest organiseert, naast uiteraard het wekelijkse voetbalprogramma, regelmatig andere activiteiten. Zo lijkt het ledsvoetbal een blijvertje en wordt dit jaar nog het Sinterklaas- en het boardingtoernooi georganiseerd. Deelname aan deze activiteiten is gratis. Is je kind ook geïnteresseerd om een keer te komen proeftrainen bij FC Uitgeest? Aanmelden kan via https://www.fcuitgeest.nl/aanmeldformulier (vermeld proeftraining bij de Opmerkingen) of neem contact op met jeugdvoorzitter Vincent van den Berg: 06-22603317 of jeugdvoorzitter@fcuitgeest.nl